Renkomäen Autoexpert

REXPERT ON SAANUT TUNNUSTUSTA
VUOSITTAISESSA BOSCH-LAADUNTARKKAILUSSA

Paikallinen korjaamo ja Bosch Car Service -korjaamoketjun jäsen Renkomäen Autoexpert Oy on palkittu erinomaisella tuloksella Boschin laatutestissä. Tämä osoittaa, että Renkomäen Autoexpert Oy tiimeineen on jatkanut panostusta ja sitoutumista laatuun varmistaen, että he tarjoavat asiakkailleen parasta mahdollista palvelua.

Laadunhallintaohjelma

Bosch ohjeistaa säännöllisesti riippumattomia tarkastajia käymään Bosch Car Service -verkostoon kuuluvissa korjaamoissa, mikä takaa mahdollisimman objektiivisen näkemyksen. Kattavissa arvioinneissa tarkastellaan korjaamon kaikkia osa-alueita ammattimaisen ulkonäön varmistamisesta ja erinomaisen asiakaspalvelun tarjoamisesta aina tehokkaisiin toimintaprosesseihin, kun taas Mystery shop -arvioinnissa arvioidaan sekä yleistä asiakaskokemusta että korjaamon teknistä osaamista.

Tietoja Bosch Car Servicestä

Renkomäen Autoexpert Oy on osa maailmanlaajuista Bosch Car Service -verkostoa, johon kuuluu 15 000 huolellisesti valittua itsenäistä korjaamoa yli 150 maassa. Tiukan valintaprosessin jälkeen hyväksytyt korjaamot saavat koulutusta korkeimman tason teknisestä asiantuntemuksesta ja asiakaspalvelusta. Bosch Car Servicen mekaanikot ovat koulutettuja uusimpaan tekniseen kehitykseen ja käyttävät uusimpia diagnostiikkalaitteita ja työkaluja.