Renkomäen Autoexpert

Ilmastointihuolto

Auton ilmastoinnin mahdolliset viat huomaa viimeistään kesähelteillä, joten kannattaa tarkistaa ja huoltaa ilmastointi ajoissa kuntoon. Jos auton ilmastointi ei toimi, niin kurvaa Renkomäen Autoexpertille! Saat meiltä ilmastoinnin huollon ammattitaitoisesti, jolloin mahdolliset viat huomataan jo alkuvaiheessa, ja säästyt tulevaisuuden menoeriltä.

Auton sisäilma raikkaaksi

Auton tasainen ja toimiva ilmastointi pitää sisälämpötilan miellyttävänä. Lisäksi se suodattaa ilmaa niin, etteivät kyytiläiset altistu päästöille. Kun ilmastoinnissa on vikaa, voi auton sisälle päästä aivan huomaamatta pakokaasuja ja muita epäpuhtauksia, joista on haittaa terveydelle. Ilmastoinnin suodatin kannattaakin vaihtaa säännöllisesti, ainakin kerran vuodessa tai aina 15 000 ajokilometrin jälkeen.

Vuotaako jäähdytysneste?

Toimivasta ilmastoinnista kiittää myös ympäristö. Rikkoutunut ilmastointijärjestelmä saattaa nimittäin vuotaa jäähdytysnestettä ympäristöön. Vuodon syy vaatii aina pikaista korjausta, joten tuo autosi Renkomäen Autoexpertille, niin säästät luontoa ja kustannuksia!

Varaa aika ilmastointihuoltoon