Renkomäen Autoexpert

Ammattimaiset huollot

sähkö- ja hybridiautoille

Bosch osallistui alusta alkaen hybridi- ja sähköautoissa käytettyjen uusien komponenttien kehitystyöhön. Bosch on ensiasennusosien valmistaja, joten se toimittaa niitä useimmille hybridiautovalmistajille. Siten tällaisten autojen korjaaminen ja huolto on täysin tuttua Bosch Car Service -korjaamon asiantuntijoille.

Vahvuutemme:
sähkötyöt ja osaaminen

Hybridiautoissa on kaksi voimansiirtojärjestelmää, mikä tekee vianetsinnästä huomattavasti monimutkaisempaa tavallisiin järjestelmiin verrattuna. Ennen kaikkea sähkökomponenttien sekä suurten virtojen ja jännitteiden parissa työskenteleminen turvallisesti edellyttää erikoistietämystä. Siksi korjaamojemme asiantuntijat käyttävät uusimpia vianetsintäjärjestelmiä ja teknisiä tietoja. He saavat myös käytännön erikoiskoulutusta oman ja muiden turvallisuuden tähden. niin kesällä kuin talvella.

Taattua Bosch-laatua

Erittäin pätevän henkilökunnan lisäksi Bosch Car Service -korjaamoista saa myös laajan valikoiman Bosch-laatutuotteita. Siksi meillä on käytössämme kaikki komponentit, joita tarvitaan sähkö- ja hybridiautojen huoltoon, tarkastukseen ja korjaukseen sähkömoottoreista akkuihin ja erikoislatureihin. Etu: Houkutteleva hinta-laatusuhde, kilpailukykyiset hinnat ja huippulaatu.

Liikkuvuuden tulevaisuus on puhdas

Hybriditeknologia säästää polttoainetta ja vähentää CO2-päästöjä jopa 35 %. Se on tärkeä askel tiellä kohti yhä vähäpäästöisempää liikennettä. Bosch on aina ollut johtoasemassa kestävää kehitystä edustavien voimansiirtojärjestelmien kehitystyössä yksittäisistä tuotteista aina kokonaisten järjestelmien hallintaan. Bosch Car Service -korjaamoiden asiantuntijat hyötyvät suoraan tästä runsaasta tietomäärästä.