Renkomäen Autoexpert

Ensi talven uudet rengasmallit ovat

saapuneet, tilaa omasi jo ajoissa.

Talvi tekee jo tuloaan ja on aika varmistaa onko autosi renkaat vielä turvalliset. Meillä on paljon erikoistarjouksia parhailta rengasmerkeiltä. Tarjolla on nasta- ja kitkavaihtoehtoja useisiin kokoihin ja luokkiin. Myös vannetarjonnassa löytyy jokaiselle mieluinen vaihtoehto. Tee haku omalla rengaskoollasi ja pyydä tarjous!

Hyväkuntoiset renkaat
ovat henkivakuutus

Meillä on rengashotelli, jossa voit säilyttää renkaasi hyvissä olosuhteissa. Renkaat eivät vioitu eivätkä menetä muotoaan kun ne varastoidaan oikein, poissa ilmansaasteista ja auringon UV säteilystä jotka vanhentavat rengasta.

 

Saat renkaasi hyväkuntoisina käyttöösi, kun tarvitset niitä. Suomessa on käytettävä vuodenaikaan sopivia renkaita, näin on tehtävä lain puitteissa mutta myös säiden niin sanellessa.  Hoidetaan renkaanvaihdot ajoissa, säästyt stressiltä ja ajaminen on huoletonta.

 

Rengashotellipalveluiden käyttäminen on helppoa: soitat vain ja varaat ajan. Renkaiden vaihtaminen ja muut rengastyöt hoituvat nopeasti ja vaivattomasti samalla kertaa, kun renkaasi laitetaan säilytykseen.

Renkaiden säilytyspalvelu tekee
autoilusta helpompaa

Kukapa ei haluaisi, että autoilu olisi vaivatonta ja mukavaa? Rengashotellipalvelun ansiosta säästät tilaa varastossasi tai autotallissasi, eikä sinun tarvitse vaivautua renkaiden kanniskelemiseen tai kuljettamiseen, kun on aika vaihtaa ne. Renkaiden säilyttäminen rengashotellissa on järkevää myös taloyhtiöiden paloturvallisuusmääräysten vuoksi.