Renkomäen Autoexpert

ota käyttöösi rexbox ja saat

huoltosi ja noudon aikataulusi mukaan

Voit tuoda auton huoltoon sujauttamalla avaimet sisäänkäyntimme yhteydessä olevasta postiluukusta. Tarvittaessa saat sijaisauton avaimet Rexboxista myös 24/7. Rexpert tarjoaa Rexbox-lokerikon avulla huoltoasiakkailleen mahdollisuuden noutaa auton huollosta 24/7 jolloin et ole sidottu korjaamon aukioloaikoihin. Ei enää koskaan mitään renkaan päälle jätettyjä autonavaimia. Rexbox luovuttaa lokerosta avaimet numerokoodilla jonka saat työnjohdolta haluamallasi tavalla, vaikka yksinkertaisesti tekstiviestillä.

Rexbox tuo kaivattua joustoa

Oletko joskus joutunut odottamaan puhelimessa omaa vuoroasi kun sinulla on kiire. Tullessasi palvelupisteelle saattaa sielläkin olla jonoksi asti muita asiakkaita. Kaikki tämä on historiaa kun otat käytöösi sähköisen ajanvarauksemme ja Rexbox -avaimensäilön, jolla säästät omaa ja asiakaspalvelijoidemme aikaa, jolloin huoltosi sujuu saumattomasti ja sinun ei tarvitse järjestää aikatauluasi autosi huollon mukaan. Palvelu on turvallinen, saat numerokoodin työnjohdoltamme. Palveluun voidaan yhdistää myös sijaisauton luovutus, jolloin voit jatkaa arkeasi vaivattomasti.

 

Sijaisautopalvelut

Meiltä löytyy huollonsijaisautoja yhteensä 20, joista 4 pakettiautoa. Viisioviset Ford Fiestat on varustettu monipuolisesti mm. lämmitettävällä tuulilasilla, sadetunnistimella, Bluetoothilla ja vakionopeudensäätimellä. Pakettiautot palvelevat erityisesti yritysasiakkaittemme tarpeita.

Sijaisauto huollon ajaksi henkilöauto 20 €/päivä, pakettiauto 35€.