Renkomäen Autoexpert

Maksutavat

Maksa auton huolto ja korjaus joustavasti erilaisilla rahoitusvaihtoehdoillamme. Maksutavoiksi käyvät käteinen, pankkikortit, luottokortit (myös Amex ja Diners Club) tai lasku (SVEA tai Resursbank-luottosopimus tarvitaan). Voit hakea luottoa auton huoltoon ennen autokorjaamolle saapumista, tai maksaa auton korjauksen sinulle sopivissa kuukausierissä.

Meillä voit maksaa tavallisimmilla luottokorteilla sekä käteisellä.

Laskutamme yritysasiakkaitamme ainoastaan mikäli siitä on sovittu erikseen.

Lisäksi asiakkaillemme on tarjolla monipuolisia rahoitusvaihtoehtoja.

Navigoi tästä meille

First stop lasku
First Stop -liikkeestä saat laskulla vähintään 90 päivää maksuaikaa ostoksellesi, ilman korkoa ja kuluja. Ostaminen on helppoa ja turvallista. Tehdessäsi ostoksesi laskulla, voit myös lyhentää ostosummaa ihan niin usein kuin…
Luottopäätös tekstiviestillä
Voit hakea alustavan luottopäätöksen myös tekstiviestilllä.

Maksa joustavasti kuukausierissä -Hae tiliä lähettämällä viesti HUOLTO numeroon 18311

Maksa ostosi kätevästi osissa ja valitse sinulle sopiva kuukausierän suuruus. Hae luottopäätös jo kotona ennen liikkeeseen tuloa tai tee hakemus paikan päällä toimipisteessämme. Luotonantaja on Resurs Bank AB (publ).

Luottopäätös 24h kuluessa

Myönteisen luottopäätöksen saatuasi voit tulla tekemään ostosta. Ota henkilöllisyystodistus mukaan. Tulostamme paikan päällä lopullisen luottosopimuksen ja varmennamme ostoksen.

Täytä lainahemus

Rahoituksen edut
Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
Tutustu maksuvaihto- ehtoihin ja tiliehtoihin

Lisätietoja laskulla maksamisesta saat FirstStop -liikkeistä kautta maan, tai Svean asiakaspalvelusta. Svean Tietosuojaselosteeseen voit tutustua tästä.