Renkomäen Autoexpert

Rahoitus

Välillä arki yllättää ja tulee tarve tasapainottaa taloutta hetkellisesti.

Meillä apunasi on sekä SVEA:n tai Resurs Bankin rahoitus. Voit maksaa myös osan käteisellä ja osan rahoituksella halutessasi.

Maksa ostosi kätevästi osissa ja valitse sinulle sopiva kuukausierän suuruus. Hae luottopäätös jo kotona ennen liikkeeseen tuloa tai tee hakemus paikan päällä toimipisteessämme.

Meillä voit maksaa tavallisimmilla luottokorteilla sekä käteisellä.

Laskutamme yritysasiakkaitamme ainoastaan mikäli siitä on sovittu erikseen.

Lisäksi asiakkaillemme on tarjolla monipuolisia rahoitusvaihtoehtoja.

First Stopin yhteistyökumppanina rahoituksissa on SVEA, josta voit hakea alustavan luottopäätöksen myös tekstiviestilllä. Lähetä sana SVEA ja koko henkilötunnuksesi, sekä haluamasi luottosumma numeroon 045 7395 0161. (esim. SVEA 010180-1234 1500). Saat luottopäätöksen paluuviestinä välittömästi ja kuluton maksuaika on jopa 90 päivää.

Ennakkopäätöksen hakeminen ei sido sinua maksutavan käyttöön. Jos hakemasi summa ei onnistu voit myös kokeilla pienemmällä summalla. Tekstiviestin lähettäminen maksaa sinulle vain liittymäsi SMS viestin hinnan per lähetyskerta.

Lisätietoja laskulla maksamisesta saat FirstStop -liikkeistä kautta maan, tai Svean asiakaspalvelusta. Svean Tietosuojaselosteeseen voit tutustua tästä.

Resurs Bankilta voit hakea tiliä lähettämällä viesti HUOLTO numeroon 18311, täyttämällä lainahakemuslomakkeen tai tekemällä hakemuksen meillä.

Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.

Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, otathan yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (Ma–Pe klo 8–18) tai asiakaspalvelu@resurs.fi.

Voit myös tehdä luottopäätös tekstiviestillä, lue lisää maksutavat sivusta tai kysyä meiltä.