Renkomäen Autoexpert

Uudet renkaat suosikki­merkeiltä

Hanki nyt uudet renkaat autoosi Renkomäen Autoexpertiltä! Valikoimassamme on tunnettujen merkkien laaturenkaita, jotka sopivat vaativiin oloihin ja kovaan kulutukseen.

Renkaiden kunto vaikuttaa merkittävästi ajoturvallisuuteen. Kuluneet renkaat voivat kasvattaa jarrutusmatkaa jopa 70%. Renkaat vaikuttavat myös ajomukavuuteen ja sisätilojen äänitasoon.

Pyörät pyörimään ja vanteet kiiltämään

Renkomäen Autoexpert auttaa valitsemaan oikean kokoiset ja tyyppiset renkaat ajoneuvoosi, yksilöllisen maun ja budjetin huomioiden. Renkaiden ominaisuuksissa löytyy eroja kuten niiden hinnoissakin. Pitokyky ja turvallisuus ovat aina taattuja ominaisuuksia premium renkaille kuten Bridgestone, Michelin ja Continental. Auton käyttötarpeesta riippuen ja renkaiden ominaisuudet tuntien myös ns. ”budjetti” renkaista löytyy sopiva vaihtoehto turvalliseen ajamiseen. Kultainen keskitie löytyy joskus näiden vaihtoehtojen väliltä. Tähän suuret rengasvalmistajat tarjoavat edullisempaa vaihtoehtoa. Kaikkiin rengasluokkiin löydät meiltä vaatimuksesi täyttävän vaihtoehdon. 

Talvirenkaat kuumat hinnat -2023 klikkaa verkkokauppaamme tästä

Klikkaa tarjous verkkokaupastamme, saat tarjoushinnat renkaista asennettuna ja voit varata asennusajan. Varastostamme löytyy kattava valikoima niin Premium- kuin budjettirenkaitakin.

  • Bridgestone Blizzak Spike3
  • Hankook, Falken, Triangle….
  • kaikkiin henkilöautoihin sekä SUV ja C-renkaat eli maasto- ja pakettiautojen renkaat

Tarvittaessa autoamme renkaiden valinnassa mielellämme, ota yhteyttä huoltoomme.

Katso myös vannetarjontamme. Mallistot löydät vannetoimittajien sivustoilta: AlcarErikoisvanteet ja Rautamo

Rengasmerkkejä:

Bridgestone
Firestone
Nokia
Laufenn
Hankook
Triangle
Michelin
Continental
Nordman

Alla hintaesimerkkejä kesärenkaista – tiedustelut ja ajanvaraukset P. 044 768 9865

Varaa aika renkaanvaihtoon