Renkomäen Autoexpert

Uudet renkaat suosikki­merkeiltä

Hanki nyt uudet renkaat autoosi Renkomäen Autoexpertiltä! Valikoimassamme on tunnettujen merkkien laaturenkaita, jotka sopivat vaativiin oloihin ja kovaan kulutukseen.

Renkaiden kunto vaikuttaa merkittävästi ajoturvallisuuteen. Kuluneet renkaat voivat kasvattaa jarrutusmatkaa jopa 70%. Renkaat vaikuttavat myös ajomukavuuteen ja sisätilojen äänitasoon.

Pyörät pyörimään ja vanteet kiiltämään

Renkomäen Autoexpert auttaa valitsemaan oikean kokoiset ja tyyppiset renkaat ajoneuvoosi, yksilöllisen maun ja budjetin huomioiden. Renkaiden ominaisuuksissa löytyy eroja kuten niiden hinnoissakin. Pitokyky ja turvallisuus ovat aina taattuja ominaisuuksia premium renkaille kuten Bridgestone, Michelin ja Continental. Auton käyttötarpeesta riippuen ja renkaiden ominaisuudet tuntien myös ns. ”budjetti” renkaista löytyy sopiva vaihtoehto turvalliseen ajamiseen. Kultainen keskitie löytyy joskus näiden vaihtoehtojen väliltä. Tähän suuret rengasvalmistajat tarjoavat edullisempaa vaihtoehtoa. Kaikkiin rengasluokkiin löydät meiltä vaatimuksesi täyttävän vaihtoehdon. 

Kesärenkaat kuumat hinnat -2024 klikkaa verkkokauppaamme tästä

Klikkaa tarjous verkkokaupastamme, saat tarjoushinnat renkaista asennettuna ja voit varata asennusajan. Varastostamme löytyy kattava valikoima niin Premium- kuin budjettirenkaitakin. Myös talvi/kesä kauden vaihteeseen hyvin sopivat AllSeason/Multiseason renkaille laaja valikoima. Nämä ovat erityisen hyvä valinta huonokuntoisille teille paremman kestävyytensä vuoksi.

  • Bridgestone Turanza 6 ja Allseason
  • Firestone Roadhawk ja Multiseason
  • Hankook, Falken, Triangle….
  • kaikkiin henkilöautoihin sekä SUV ja C-renkaat eli maasto- ja pakettiautojen renkaat

Tarvittaessa autoamme renkaiden valinnassa mielellämme, ota yhteyttä huoltoomme.

Katso myös vannetarjontamme. Mallistot löydät vannetoimittajien sivustoilta: AlcarErikoisvanteet ja Rautamo

 

Rengasmerkkejä:

Bridgestone
Firestone
Nokia
Laufenn
Hankook
Triangle
Michelin
Continental
Nordman

 

Alla hintaesimerkkejä kesärenkaista – tiedustelut ja ajanvaraukset P. 044 768 9865

 
 
 

 

Varaa aika renkaanvaihtoon